Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
11
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!
Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!
Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny
Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník
Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se
Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě