Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

2/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Maláčová spojuje SOCDEM s komunisty: Zrada »přes kopírák« jak za Fierlingera! Varují Paroubek i Šmarda

Dáda, Felix a Felix junior po smrti Aničky (†29): První štěstí zničené rodiny!

Moderátor Václav Moravec v Hráčích: Povolal právníky kvůli kauze vydírání v ČT!

Tropy v Česku: O víkendu 32 °C a teploty porostou dál! Až k 37 °C, sledujte radar Blesku

Svatba miliardáře Jeffa Bezose a bývalé novinářky: První snímky z obřadu!

Sousedé o vražedkyni Mirce: Slyšela hlasy a ubodala synka! Podle úřadů se odebrání dítěte bála zbytečně