Logo magazínu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

16/16
Prohlédnout znovu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa

Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Hrozivá nehoda balonu: Osm mrtvých v Brazílii

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?