Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
16
/
16
Prohlédnout znovu
Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«
Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!
Hrozivá nehoda balonu: Osm mrtvých v Brazílii
Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW
U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé
Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?