Logo magazínu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

1/4
Prohlédnout znovu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa. | Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin. | Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík. | Košík.cz
Pavel Šilhánek | Košík.cz

Šokující rozuzlení neštěstí v Ohrobci: Utopil se František (†62), hvězda filmu z Varů!

Veronika Arichteva (39) překvapila: Podruhé těhotná!

Monika bez Babiše opět v Itálii: Splněný sen ve Veroně

Češka v Řecku bojuje o život po žádosti o ruku: Bezvědomí a křik o pomoc

Madlence (2) po 4 měsících nastává den „D“: Rozhodne se, co bude dál!

Topmodelka Soukupová: Detaily rozvodu s miliardářem!