Logo magazínu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

1/4
Prohlédnout znovu

Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?

Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa. | Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin. | Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík. | Košík.cz
Pavel Šilhánek | Košík.cz

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Babiš s Monikou po sólo dovolených opět spolu, ale... Tají, kam vyrazili

Zeman po operaci: Pustili ho z nemocnice! „Ještě jsem malátný, ale je mi lépe,“ vzkázal

Horor v Zábřehu: Mladík (15) muži z ubytovny rozdupal hlavu! Oběť vybral náhodou

Drama ve školce na Jablonecku: Dítě (3) opařili polévkou, zasahovala záchranka

Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů