Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
1
/
4
Prohlédnout znovu
Recept na svatomartinskou pečínku: Zvolíte husu, nebo kachnu? A jak chytře využít zbytky?
Péct husu můžete s pomeranči nebo jablky, aby se vyzdvihla chuť masa.
|
Košík.cz
Husa se může také péct pomalu při nízké teplotě cca 80 °C asi 12 – 15 hodin.
|
Košík.cz
K huse se ideálně hodí karlovarský knedlík.
|
Košík.cz
Pavel Šilhánek
|
Košík.cz
Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!
Babiš s Monikou po sólo dovolených opět spolu, ale... Tají, kam vyrazili
Zeman po operaci: Pustili ho z nemocnice! „Ještě jsem malátný, ale je mi lépe,“ vzkázal
Horor v Zábřehu: Mladík (15) muži z ubytovny rozdupal hlavu! Oběť vybral náhodou
Drama ve školce na Jablonecku: Dítě (3) opařili polévkou, zasahovala záchranka
Půvabná dcera Belohorcové a Hájka: První slova o rozchodu rodičů