Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

3/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

Ředitel Plzeňského Prazdroje pro Blesk: Lidé víc pijí doma. Jak pomáhají hospodám?

Anička Slováčková (†29): Konečně bude mít pietní místo! Mohou za to fanoušci...

Za množírnu retrívů padlo obvinění. Manželům Růžičkovým hrozí až 10 let vězení

Před 25 lety zmizel z nejstřeženější věznice v ČR: Kajínek odhalil nové detaily útěku!

Nemocné Beatce (4) nezbývá mnoho času: Boj o každý měsíc! A přání dočkat se sestřičky...

Klinsmann k Nedvědovu nároďáku? Korejci ho prokleli a vyhnali: Bacha, nechodí do práce