Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

3/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

Arogantní výlev řidiče formule. Synek se vysmívá: Zvykejte si!

Výročí smrti královny Alžběty II.: Princ Harry se vrátil domů! Uvidí se s otcem?

Ekonom Dufek v Blesku: Služby dál dynamicky zdražují. Kdo za to může?

Končí nejen Pekarová. Ze Sněmovny zmizí Svoboda, Bělobrádek, Gazdík, Vondrák i další známé tváře

Expert Jindřich Forejt o skonu Alžběty II.: Nová fakta, co se dělo po smrti královny!

Andrejku (5) po mozkové obrně vychovává jen máma: Čtenáři holčičce zaplatili neurorehabilitace!