Logo magazínu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

3/4
Prohlédnout znovu

Odbornice na pěstování o okurkách: Hořkou nakládačku nejezte, v láku se ale pachuť ztratí! A návod na nálev

Chystáte se na tradiční letní zavařování nakládaček? Zkoumat, zda jsou chutné, není třeba... | koláž Blesk
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | istock.com
Rádi zkoušíte nové nálevy na kyselé okurky? Otestujte recept Ludmily Duškové. Potřebovat budete: 1,5 l vody, 400 ml octa, 20 dkg cukru, 2 lžíce soli, 2 lžíce hořčičného semínka, 5 ks bobkového listu a 6 kuliček nového koření. Vše svaříme a lijeme horké do skleniček naplněných okurkami. | Blesk.cz
Loni se hořkou cuketou, z níž si připravila oběd, otrávila žena (54) ze Zlínska. | istock.com

ONLINE: V Česku hrozí povodně! Na Novojičínsku hasiči evakuují tábor, ohroženy jsou tři kraje

Jágrova Dominika v bílém o svatbě: Jardovo zásadní rozhodnutí!

Zavřeli letiště v Marseille! Blíží se k němu plameny, lety jsou přesměrovány

Chlapeček v Nymburce vypadl z okna činžáku: V nemocnici zemřel

Opulentní banket u Karla III. pro Macrona: Královská rodina, modrá Brigitte a VIP hosté

Atentátník na Fica u soudu! Trpí poruchou osobnosti, ale jednal vědomě, řekl znalec