Logo magazínu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

4/4
Prohlédnout znovu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci? | koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte! | Profimedia.cz
Špekáček není buřt! | Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek. | Umimejist.cz

„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů

Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!

Skandál při volbě šéfa ČT! Mrzena přiznal esemesky radním proti Fridrichovi. Odborník: Podepsal si ortel

Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi

Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!

Po pádu boeingu se piloti společnosti Air India bojí létat. Jeden z nich dostal panickou ataku