Logo magazínu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

4/4
Prohlédnout znovu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci? | koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte! | Profimedia.cz
Špekáček není buřt! | Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek. | Umimejist.cz

Miroslava Janstu pustí na svobodu! Složil 15milionovou kauci

Jiří Krampol (†87): Zvláštní odhalení na parte!

Problémy s voláním, SMS i internetem: Síť O2 má velký výpadek

Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?

Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!

Lucie Borhyová v Hráčích o 26 letech v TV Nova: Už jsem chtěla odejít!