Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
4
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
Detaily Dukova (†82) pohřbu: Katolická církev promluvila o písních, hostech i organizaci
Marek Ztracený (40) se plácl přes kapsu: Řadovka za desítky milionů!
Hrůza na slunném ostrově: Řidič vlétl do lidí! Mnoho zraněných
Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!
Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!
Kráska podstoupila 27 chirurgických zákroků a pak... Barbie (†31) zemřela po plastice!