Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
4
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci
Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery
Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu
Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih
Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!
Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!