Logo magazínu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

4/4
Prohlédnout znovu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci? | koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte! | Profimedia.cz
Špekáček není buřt! | Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek. | Umimejist.cz

Detaily Dukova (†82) pohřbu: Katolická církev promluvila o písních, hostech i organizaci

Marek Ztracený (40) se plácl přes kapsu: Řadovka za desítky milionů!

Hrůza na slunném ostrově: Řidič vlétl do lidí! Mnoho zraněných

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!

Kráska podstoupila 27 chirurgických zákroků a pak... Barbie (†31) zemřela po plastice!