Logo magazínu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

1/4
Prohlédnout znovu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci? | koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte! | Profimedia.cz
Špekáček není buřt! | Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek. | Umimejist.cz

Vrah Vocásek místo trestu smrti na svobodě: Zákaz alkoholu a cestování!

Iveta Lutovská odhalila: Uháněl ji Trump!

Expert pro Blesk o exprezidentově podpoře komunistů: Proč se Zeman naštval na Babiše?

Zákulisí rozplétání Masarykova vzkazu: Co odhalila řeč těla a co Blesku prozradila historička?

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

„Létající talíř“ Melanie Trumpové: Snažila se být nenápadná, říká expertka. Stal se pravý opak