Logo magazínu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

1/4
Prohlédnout znovu

Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?

Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci? | koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte! | Profimedia.cz
Špekáček není buřt! | Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek. | Umimejist.cz

Lucie Borhyová v Hráčích o 26 letech v TV Nova: Už jsem chtěla odejít!

Jiří Krampol (†87): Komu připadne dědictví? Podle notáře mají bývalky smůlu!

Počasí hlásí návrat tropů, bude až 31 °C! Kdy se konečně ohřejeme? Sledujte radar Blesku

Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?

Brutální útok ovčáka v Karviné: Usmrcený senior (†84) se o psa staral léta!

Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!