Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
1
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
„Je to reputačně mrzuté.“ Eva Decroix používala neoprávněně titul Mgr., maže jej z dokumentů
Nedávné napětí mezi Haberou a Peštovou? Zpěvák promluvil o nedorozumění a krizi!
Český konzul v Chorvatsku: Pátrali po ztracené české turistce! Na co si dát pozor?
Letadlo Smartwings muselo nouzově přistát v Bratislavě: Otřesná komunikace a lži, zuří Češi
Mynářovi opět na dovolené: Alex, palmy, bazény i vzkaz! „Spolu už 12 let všemu zlému navzdory“
Majitelka cestovní agentury o sexuální turistice v Egyptě: Zajíčci s českými seniorkami za důchod!