Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
1
/
4
Prohlédnout znovu
Buřt není špekáček! Expertka vysvětlila rozdíl! A jak je správně opékat?
Expertka na kvalitu potravin Michaela Smolková vysvětluje, jaký he rozdíl mezi buřtem a špekáčkem. A jak uzeninu bezpečně opéci?
|
koláž Blesk
Jak špekáčky správně opéci? Hlavně je nespalte!
|
Profimedia.cz
Špekáček není buřt!
|
Michal Protivanský
Ing. Michaela Smolková se na blogu Umíme jíst věnuje osvětě ze světa potravin. Také je autorkou kuchařek.
|
Umimejist.cz
Lucie Borhyová v Hráčích o 26 letech v TV Nova: Už jsem chtěla odejít!
Jiří Krampol (†87): Komu připadne dědictví? Podle notáře mají bývalky smůlu!
Počasí hlásí návrat tropů, bude až 31 °C! Kdy se konečně ohřejeme? Sledujte radar Blesku
Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?
Brutální útok ovčáka v Karviné: Usmrcený senior (†84) se o psa staral léta!
Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!