Logo magazínu

Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!

4/4
Prohlédnout znovu

Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!

Jozefína opakovaně slaví úspěchy s citrusovými méně sladkými marmeládami, zejména z červeného pomeranče. | archiv Jozefíny Růžičkové
Jozefína Růžičková opět bodovala. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Výroba marmelády vyžaduje i kvalitní alkohol. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Jozefína používá červené pomeranče jen v bio kvalitě. | Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová

Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

Praha v duhovém: Účastníci 15. ročníku festivalu Prague Pride se vydali na pochod městem

Mrzení expremiéra Jiřího Paroubka: Nemůže vídat svou vnučku. Co se stalo?

Výstraha se naplnila: Českem se ženou lijáky a bouřky, objevila se i supercela. Sledujte radar Blesku

Ten pes byl časovaná bomba! Roztrhaný senior (†84) byl už šestým pokousaným, tvrdí sousedé

„Tak to je slušný masakr.“ Vyhazov Klempíře z J.A.R vyvolal emoce. Turek se za „frajera“ postavil