Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!
1
/
4
Prohlédnout znovu
Jozefína vyhrála soutěž díky marmeládám s ginem a aperolem: Máme vítězný recept!
Jozefína opakovaně slaví úspěchy s citrusovými méně sladkými marmeládami, zejména z červeného pomeranče.
|
archiv Jozefíny Růžičkové
Jozefína Růžičková opět bodovala.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Výroba marmelády vyžaduje i kvalitní alkohol.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Jozefína používá červené pomeranče jen v bio kvalitě.
|
Foto archiv J. Růžičkové, K. Přibylová
Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!
Praha v duhovém: Účastníci 15. ročníku festivalu Prague Pride se vydali na pochod městem
Mrzení expremiéra Jiřího Paroubka: Nemůže vídat svou vnučku. Co se stalo?
Výstraha se naplnila: Českem se ženou lijáky a bouřky, objevila se i supercela. Sledujte radar Blesku
Ten pes byl časovaná bomba! Roztrhaný senior (†84) byl už šestým pokousaným, tvrdí sousedé
„Tak to je slušný masakr.“ Vyhazov Klempíře z J.A.R vyvolal emoce. Turek se za „frajera“ postavil