Logo magazínu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

2/3
Prohlédnout znovu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

Nadívané jarní kuřátko. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Zelnice je podobná zelňačce, ale mnohem jemnější. | Vlaďka Hradská

Fiala v Blesku o blackoutu: Ani odborníci to nečekali! Drát je starý a Babiš neznalý

Kokta řekl pravdu o lásce s Ornellou: O nevěře, potratu a odchodu s igelitkou!

Milovník motorek Petr Pavel: V Itálii obdivoval unikát, chce ho i v Česku

Trable Čechů v dovolenkovém ráji: Zaplacený egyptský luxusní hotel pro ně neměl místo

Šok po vlně urputných veder: V Rakousku napadlo 80 centimetrů sněhu

Šerpa viděl smrt slavné horolezkyně Kolouchové (†46): Výkřik a pád dolů