Logo magazínu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

1/3
Prohlédnout znovu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

Nadívané jarní kuřátko. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Zelnice je podobná zelňačce, ale mnohem jemnější. | Vlaďka Hradská

Slavného rekordmana Felixe (†56) při paraglidingu zradilo srdce: Před smrtí natočil video

Manželka Kerndla Milada v šoku: Laďovi dávali doktoři 2 dny života!

Vyšetřovatel Orlických vražd v Blesku: Kdo přivedl policii na přehradu? Jména nikdy neprozradím

Obamovi promluvili o rozvodu: Jak to mají? Překvapivá slova Michelle o svobodě

Trumpovi otekly nohy, musel za lékařem: Zjistili mu chronický žilní problém!

Slavný dobrodruh Jaroš kritizuje Kolouchovou (†46) a spol.: Jste jen falešní hrdinové