Logo magazínu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

1/3
Prohlédnout znovu

Vše o šumavské kuchyni: Co chutnalo našim předkům a proč nejedli houby? A dva skvělé recepty

Nadívané jarní kuřátko. | Vlaďka Hradská
Lucie Kohoutová řadu zapomenutých šumavských receptů uvařila a ochutnala. | Vlaďka Hradská
Zelnice je podobná zelňačce, ale mnohem jemnější. | Vlaďka Hradská

Něrgešová bojující s rakovinou mozku: První slova a fotka!

Praha v duhovém: Účastníci 15. ročníku festivalu Prague Pride se vydali na pochod městem

Mrzení expremiéra Jiřího Paroubka: Nemůže vídat svou vnučku. Co se stalo?

Výstraha se naplnila: Českem se ženou lijáky a bouřky, objevila se i supercela. Sledujte radar Blesku

Madeira drsně přivítala Čechy: Uvízli na jiném ostrově! Na letišti spali na zemi

„Tak to je slušný masakr.“ Vyhazov Klempíře z J.A.R vyvolal emoce. Jeho žena poslala peprný vzkaz