Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře
1
/
3
Prohlédnout znovu
Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře
Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější.
|
Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu.
|
Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák
|
Resort Valachy
Mladík (17) dostal 9 let za vraždu prodavaček: Plánoval bombový útok!
Manželství Belohorcové a Hájka v rozvodu, ale… Milenka dostala padáka
Fiala v Bruselu se Zelenským a Macronem: Podivná skvrna v obličeji! Přiznal, že musel na zákrok
Záhada auta vyloveného z Lipna: Kdo byli Rakušani Max a Andreas?
Cibulková promluvila o tajemné ženě po boku jejího manžela: Je to moje kamarádka!
Vyšetřování vraždy Fabiánka (†8): Kriminalisté přehrabují skládku