Logo magazínu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

1/3
Prohlédnout znovu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější. | Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu. | Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák | Resort Valachy

Mladík (17) dostal 9 let za vraždu prodavaček: Plánoval bombový útok!

Manželství Belohorcové a Hájka v rozvodu, ale… Milenka dostala padáka

Fiala v Bruselu se Zelenským a Macronem: Podivná skvrna v obličeji! Přiznal, že musel na zákrok

Záhada auta vyloveného z Lipna: Kdo byli Rakušani Max a Andreas?

Cibulková promluvila o tajemné ženě po boku jejího manžela: Je to moje kamarádka!

Vyšetřování vraždy Fabiánka (†8): Kriminalisté přehrabují skládku