Logo magazínu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

1/3
Prohlédnout znovu

Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře

Do těsta můžeme předem přidat nastrouhanou kůru ze dvou BIO citronů, díky níž bude mazanec ještě kypřejší a voňavější. | Shutterstock.com
Mazanec se tradičně pekl na Bílou sobotu. | Lanterna.cz
šéfkuchař Pavol Pikulák | Resort Valachy

Fialova vláda ustála jednání o nedůvěře. Po hodinách hádek o „pračce“ a „lžích“

Syn Krause Adam obžalovaný ze znásilnění: První slova macechy Chýlkové

Decroix ukázala časovou osu bitcoinové kauzy. Podle Fialy je precizní

V indonéském ráji vybuchla sopka: Hromadně ruší lety z Bali!

Velký souboj o šéfa ČT: Radní se mezi Fridrichem a Chudárkem nerozhodli. Co bude dál?

Zuzana (41) z Extrémních proměn: Maminka deseti dětí zhubla 50 kilo! Její krása vyrazí dech