Logo magazínu

Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!

4/5
Prohlédnout znovu

Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!

Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň! | Dalibor Marounek
Pstřeň roste nejčastěji na dubových pařezech. Na první pohled zaujme krvavými krůpějemi, které roní. | Dalibor Marounek
Guláš se podává s těstovinami. | Dalibor Marounek
Dalibor Marounek | Dalibor Marounek
Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň! | Dalibor Marounek

Režisér Zdeněk Troška (72): Detaily o zvláštní chorobě!

Fiala i Babiš tasili své trumfy: Co slíbili rivalové voličům a čím se uráželi?

Expertka o obědech ve školních jídelnách: Zmizí definitivně proslulé UHO?

Richterová pro Blesk: „Sprosťárny na mě pořvávají běžně.“ »Práskla« sázku o Bartošovy dredy a chce 25 poslanců

Ministr Válek v Děčíně chválil: Díky Blesk Ordinaci více dbáme na prevenci! Davy »léčil« i Michal David

Scenárista Ivan Hubač poprvé o lásce Veronice Žilkové: Žijeme zvlášť...