Logo magazínu

Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!

4/5
Prohlédnout znovu

Už jste někdy ochutnali »krvavou« houbu? Mykolog z ní vaří guláš!

Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň! | Dalibor Marounek
Pstřeň roste nejčastěji na dubových pařezech. Na první pohled zaujme krvavými krůpějemi, které roní. | Dalibor Marounek
Guláš se podává s těstovinami. | Dalibor Marounek
Dalibor Marounek | Dalibor Marounek
Flákota? Vnitřnosti? Kdepak, to je pstřeň! | Dalibor Marounek

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!

Překvapivá slova Dády Patrasové (69): Rozporuje dědictví po Aničce (†29)! I majetek...

Duka (†82) bojoval o život do poslední chvíle. Proč nešel dřív do církevního důchodu?

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

„Pach mrtvoly ze sebe nesmyjete celé dny,“ vzpomíná legenda pražské kriminálky, emeritní major Hyhlík

ZNÁMKY Slavie: Sadílkův nejlepší výkon, nešťastník Provod. Talent ukázal potenciál