Logo magazínu

Vlašáky jako podzimní dar přírody: 5 důvodů, proč je jíst, a skvělý recept na ořechové kuře

3/5
Prohlédnout znovu

Vlašáky jako podzimní dar přírody: 5 důvodů, proč je jíst, a skvělý recept na ořechové kuře

Vlašské ořechy. I když pro mnohé jsou vlašské ořechy známé spíše ve spojení s Vánoci a pečením cukroví, po zbytek roku by se na vašem stole rozhodně měly objevit. Jsou bohatým zdrojem vlákniny, obsahují mangan, měď a omega-3 mastné kyseliny. Hrstička vás zasytí a dokáže odvrátit velký hlad. Navíc z nich získáte potřebné zdravé tuky. | Shutterstock.com
Konzumace vlašských ořechů může snížit riziko srdečních chorob díky svému obsahu zdravých tuků a antioxidantů. | SHUTTERSTOCK.COM
| profimedia
Pro zdravější spermie stačí jíst dvě hrsti vlašských ořechů denně | profimedia.cz - ilustrační foto
Vlašské ořechy snižují třeba i hladinu »zlého« cholesterolu. | profimedia.cz

Poslední chvíle Duky: „Věděli jsme, že naděje pohasíná,“ popsal svědek

Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice

Zákulisí první Sněmovny: Macinkova omluva za „p*ču“, stres nováčků a poslanec Fiala

Tragický návrat z halloweenského večírku u Vlčan: Dominik (†18) měl řidičák jen chvilku!

Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky

Exekuční dražba domu Horsta Siegla (56): Komu dluží miliony