Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
8
/
8
Prohlédnout znovu
Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové.
|
Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá.
|
Vlaďka Hradská
Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?
Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!
Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!
Tajemství Masarykovy obálky: Otazníky ze smrtelné postele TGM! Může jít o podvrh?
Šéf jihočeské mordparty pro Blesk: Děti jsou z her magoři, plánují vraždy vychovatelů
Blesk Ordinace v Brně: Trhla rekord 4 843 vyšetření! Lékaři odhalili i 20 nádorů kůže