Logo magazínu

Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy

8/8
Prohlédnout znovu

Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy

Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie. | Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie. | Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové. | Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá. | Vlaďka Hradská

Slzy pro zesnulého Hezuckého (†55)! Srdceryvné vzkazy kolegů a Patrikův poslední fór

Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou

Hrůza v litoměřické nemocnici: V porodnici oživovali čtyři novorozence. Dva zemřeli!

Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog

Ďábel tkví v detailu? Ústavní právníci o Babišově kroku s Agrofertem: Nadstandardní postup

Patrik Hezucký byl dlouho sám: Oženil se až před padesátkou! Vymodlený syn a potíže manželky