Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
6
/
8
Prohlédnout znovu
Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové.
|
Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá.
|
Vlaďka Hradská
Nicolase (6) ze Zázraku Blesku rakovina připravila o zrak: Nádor zase roste! A pohlazení pro Pártlovou
Hrůza v litoměřické nemocnici: V porodnici oživovali čtyři novorozence. Dva zemřeli!
Kritický stav Patrika Hezuckého (55): První slova jeho ženy!
Boj o Turka po skandálech: Pavel neustoupí, není připraven ho jmenovat, míní politolog
Topolánek o boji s rakovinou slinivky: Složitá operace a šance žít přes 5 let!
Ďábel tkví v detailu? Ústavní právníci o Babišově kroku s Agrofertem: Nadstandardní postup