Logo magazínu

Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy

5/8
Prohlédnout znovu

Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy

Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie. | Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie. | Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové. | Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem. | Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá. | Vlaďka Hradská

Felix Slováček v nemocnici: Opět ho zradilo zdraví!

Rolins a Nedvěd spolu na výstavě: Víme, co se dělo potom!

Tragický pád na letišti v Letňanech: Spadlo letadlo kvůli pootevřené kabině?

Historička v Blesku o posledních slovech TGM: Co skrývá tajemná obálka? Může jít o podvod?

Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!

Sexbomba Dominika Mesarošová slavila „40“! Šaty jako nevěsta, slzy i exmilenci