Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
5
/
8
Prohlédnout znovu
Královna marmelád Jozefína Růžičková: Prozradila dva dokonalé recepty a nové trendy
Na marmeládu z krvavých pomerančů používá Jozefína Růžičková citrusy z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Víte, že z citrusů se dělá marmeláda a z ostatního ovoce džem? Citrusy má Jozefína Růžičková z Itálie.
|
Vlaďka Hradská
Úspěšný meruňkový džem s levandulí Jozefíny Růžičkové.
|
Vlaďka Hradská
Levanduli lze při vaření džemu vložit i do kovového sítka, které se potom vyjme.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková vaří džemy z tradičního ovoce, které ráda kombinuje.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková ráda vymýšlí nové recepty a kombinace. Oblíbený je červený pomeranč s lipovým květem nebo zázvorem.
|
Vlaďka Hradská
Jozefína Růžičková si ovoce na své džemy u pěstitelů pečlivě vybírá.
|
Vlaďka Hradská
Felix Slováček v nemocnici: Opět ho zradilo zdraví!
Rolins a Nedvěd spolu na výstavě: Víme, co se dělo potom!
Tragický pád na letišti v Letňanech: Spadlo letadlo kvůli pootevřené kabině?
Historička v Blesku o posledních slovech TGM: Co skrývá tajemná obálka? Může jít o podvod?
Královská hostina pro Trumpa ve Windsoru: Melania zářila ve žlutých šatech a odhalila ramena!
Sexbomba Dominika Mesarošová slavila „40“! Šaty jako nevěsta, slzy i exmilenci