Zbylo vám cukroví? Nejlepší recept na snadný vláčný moučník! Stačí přidat 4 suroviny
Stačí přidat čtyři suroviny.
|
Jitka Pecharová
K upečení nového moučníku se dá použít jakékoliv cukroví, pečené i nepečené.
|
Jitka Pecharová
Cukroví je potřeba pořádně rozmixovat.
|
Jitka Pecharová
Takto vypadá semleté cukroví.
|
Jitka Pecharová
Vzniklá sypká hmota z cukroví se smíchá s mlékem na kašovitou hmotu a přidají se další suroviny k vytvoření těsta konzistence podobné jako u bábovky.
|
Jitka Pecharová
Peče se asi 25 minut při 180 stupních. Na vychladlý moučník se může dát čokoládová poleva a dozdobit jej šlehačkou. To vám nabízí Jitka Pecharová.
|
Jitka Pecharová
Peče se asi 25 minut při 180 stupních. Na vychladlý moučník se může dát čokoládová poleva a dozdobit jej šlehačkou. To vám nabízí Jitka Pecharová.
|
Jitka Pecharová