Logo magazínu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

5/6
Prohlédnout znovu

Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok

FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni. | iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky. | iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy. | iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni. | iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů. | iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví. | iStock

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky

Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!

Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!