Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
4
/
6
Prohlédnout znovu
Vitaminové minibomby. Klíčky přinášejí zdraví po celý rok
FAZOLE MUNGO Křupavá klasika mezi rostlinnými klíčky. Vhodná pro začátečníky. Pro studenou i teplou kuchyni.
|
iStock
BROKOLICE Rostlinky staré jeden až dva týdny mají jemně kořenitou, pikantní chuť. Zkuste je do polévky.
|
iStock
ČOČKA Vyzkoušejte běžnou zelenou čočku i chuťově velmi atraktivní drobnozrnné druhy.
|
iStock
ŘEŘICHA Dávejte pozor, aby klíčící semínka nevyschla. Za pět až šest dní ostříhejte malé rostlinky nůžkami a použijte je syrové v kuchyni.
|
iStock
BAZALKA Chutné aromatické rostlinky vypěstujete za deset až dvanáct dní. Použijte je do salátů.
|
iStock
VOJTĚŠKA Očekávejte dlouhé šťavnaté výhonky, jejichž konzumace má pozoruhodné účinky na lidské zdraví.
|
iStock
Detaily Dukova (†82) pohřbu: Katolická církev promluvila o písních, hostech i organizaci
Divoká premiéra komedie Milion: Nožka pro Lábuse a vášeň VIP dcery!
Hrůza na slunném ostrově: Řidič vlétl do lidí! Mnoho zraněných
Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!
Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!
Kráska podstoupila 27 chirurgických zákroků a pak... Barbie (†31) zemřela po plastice!