Logo magazínu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

7/8
Prohlédnout znovu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni. | Shutterstock.com
Máslo je zdravé. | Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá | Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit. | Blesk
máslo | iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu. | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí | profimedia.cz

Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“

Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!

Blesk zjišťoval, proč v mnoha velkých obchodech nejsou toalety: Potřebujete na záchod? Máte smůlu!

Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše

Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!

Veselky mistrů světa z Prahy: Druhá svatba po roce