Logo magazínu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

7/8
Prohlédnout znovu

Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit

Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni. | Shutterstock.com
Máslo je zdravé. | Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá | Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit. | Blesk
máslo | iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu. | Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí | profimedia.cz

Konečná, Macinka a Šlachta v debatě Blesku: Jasný vzkaz Pavlovi! A kritika „pětidemoličního gangu“

Trump na hradě s Karlem III., Williamem a Kate: Co prozradila řeč těla?

Setkání s Felixem po skonu Aničky (†29): Lucie Gelemová otevřeně o smrti 11leté sestry!

Hrůza v Čáslavi: Babička s chlapci (2) spadla do rybníka

Rakušané plánují „deportovat“ losa Emila! Chtějí, aby si v Česku našel lásku

Tragická bilance nehody na Uherskohradišťsku: Zemřeli dva nevinní, viník byl opilý?!