Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
6
/
8
Prohlédnout znovu
Kvalitní máslo je poklad! Poradíme, jak ho vybrat, skladovat a přepustit
Vyrobte si přepuštěné máslo, má široké využití nejen v kuchyni.
|
Shutterstock.com
Máslo je zdravé.
|
Shutterstock.com
Běžný margarín zdraví neprospívá
|
Shutterstock
To, co vypadá jako máslo, a dokonce i stojí stejně, nemusí máslem být
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Na přepuštěném másle můžete i smažit.
|
Blesk
máslo
|
iStock
Z másla si můžete vyrobit ještě lepší pochutinu.
|
Foto: Petr Novotný, Daniel Černovský
Přepuštěné máslo ghí
|
profimedia.cz
Šokující zjištění v kauze Vrbětice: Agentce Šapošnikovové z ruské rozvědky zařídil pas Gross (†45)
Roste kvůli suchu riziko požárů. Praha a střední Čechy zakázaly zapalování ohňů, sledujte radar Blesku
Kluk skončil na zemi v poutech: S kamarádem měl kopat do aut a být agresívní na policisty
Zeman prozradil, jak by vyřešil nedostatek financí na důchody. A řekl, jakou penzi má on
Rychtář vzdal Bartošové (†48) hold: Poklekl u prázdného hrobu! A čekal na osudový vlak...
Nejhorší snímky »Džambulky« Ivety Bartošové (†48): Plavky naruby, modřiny i trapasy na jevišti!