Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

5/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Havlíček jako hudební fajnšmekr: Vadí mu Babišovy italské šlágry? A promluvil i o rodině

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Martin Kuba vytáhl psa a nový podcast: Zaútočí na křeslo šéfa ODS? Připravuje si půdu, míní politolog

Ochladí se, na svátek bude i sněžit! Teploty klesnou až k -5°C, sledujte radar Blesku

Onemocněly rakovinou prsu, teď nafotily silné snímky: Nadechni se, zvládla jsi to!

Šeredová: Louis Buffon není protekční synáček. Česko si vybral sám, „ty vole“ už znal