Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

3/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Hvězdy na rozloučení s kardinálem Dukou (†82)! Bohdalová, Strach a kdo další?

Jan s ALS po operaci. Manželka u něj nemohla v nemocnici zůstat: Našla jsem ho v otřesném stavu!

Tragédie na Tachovsku: Myslivec při honu omylem zastřelil kolegu

Kapela Lucie, láska a poslední přání: Lenka (36) chtěla ještě jedno rande s manželem

Rapující školník ze základky boří internet: Trsá na vyjmenovaná slova!

Červenka je spokojený v Pardubicích, ale syna moc často nevidí. Není to optimální, říká