Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
2
/
6
Prohlédnout znovu
Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?
Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená
|
Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu
|
Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu
|
Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb
|
PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo?
|
Blesk
Hvězdy na rozloučení s kardinálem Dukou (†82)! Bohdalová, Strach a kdo další?
Jan s ALS po operaci. Manželka u něj nemohla v nemocnici zůstat: Našla jsem ho v otřesném stavu!
Tragédie na Tachovsku: Myslivec při honu omylem zastřelil kolegu
Kapela Lucie, láska a poslední přání: Lenka (36) chtěla ještě jedno rande s manželem
Rapující školník ze základky boří internet: Trsá na vyjmenovaná slova!
Červenka je spokojený v Pardubicích, ale syna moc často nevidí. Není to optimální, říká