Logo magazínu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

2/6
Prohlédnout znovu

Pravda a mýty o „obávaných“ kaiserkách: Jsou čerstvé, přesolené a celozrnné?

Povrch kaiserky působí dojmem, že je celozrnná, uvnitř je však obyčejná pšeničná mouka, jen dobarvená | Blesk:Robert Klejch
Semínka slouží hlavně pro ozdobu | Blesk:Robert Klejch
Světlá kaiserka bez posypu | Blesk:Robert Klejch
Podle odbornice je nejzdravější kváskový chléb | PETR NOVOTNÝ / Aha
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Jak se dělí pečivo? | Blesk

Přehledně: Otázky a odpovědi k soudnímu ping pongu s kauzou Čapák. Babiš vinen, nebo ne?

Zákulisí svatby Suchánkovy dcery Bereniky: Prominentní vila za statisíce!

Startují novinky v péči o zdraví: Snazší cesta do lázní i bezpečnější potraviny!

Boj o šéfa ČT, pokus číslo 2: Chudárek, nebo Fridrich? A změní volbu radních podpásovka od „vyhozeného“ Mrzeny?

Divoké devadesátky podle legendy pražské policie: Zásahovka u Havlové i střelba na prostitutky v bazénu

Červenka a spol. u soudu ryli do dlužníka Sýkory: Falšuješ i podpis?!