Logo magazínu

Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem

6/23
Prohlédnout znovu

Mrtvé myši, výkaly a špína. Těmto restauracím se vyhněte obloukem

Přepálený olej, mrtvé myši a neskutečná špína. I na to v poslední době narazili kontroloři ze Státní zemědělská a potravinářská inspekce a Hygienická stanice hlavního města Prahy | SZPI
Špatně skladované potraviny poškozené škůdci a všudypřítomná špína v restauraci v Havířově | archiv SZPI
V létě jsou smažené pokrmy ještě více rizikové | SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Alergeny už čeští provozní restaurací uvádějí jasněji | Shutterstock
Fritování je nejčastější tepelnou úpravou občerstvení v letním období. Kvalita použitých olejů se rychle mění a musí být častěji vyměňován. Což čeští kuchaři příliš nedodržují | archiv SZPI
Zbytky potravin v kuchyni v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
Špína v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
Opravdu dostanete stupeň piva, který jste si objednali? Ilustrační foto | Reuters
Špína a myší bobky v restauraci v Českých Budějovicích | archiv SZPI
V bistru v Praze inspektoři našli hmyz přilepený v nánosech špíny | archiv SZPI
Špína v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Nevyhovující stavební podmínky a špína v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Mrtvé myši a jejich trus v restauraci v Rychalticích | archiv SZPI
Špína a myší trus v české restauraci | archiv SZPI
Myší trus v kebabu v Moravské Třebové | archiv SZPI
Potraviny poškozené škůdci v jídelně v České Třebové | archiv SZPI
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
Nevyhovující hygienické podmínky v restauračním zařízení | archiv HSHMP
V restauraci v Kralupech nad Vltavou hrozilo riziko kontaminace potravin z důvodu nevyhovujících prostor | archiv SZPI
V provozovnách stravovacích služeb v měsíci květnu byly zjištěny zejména nedostatky v provozní hygieně, ve skladování potravin a surovin pro přípravu pokrmů a značení rozpracovaných pokrmů a ochrana potravin a pokrmů před kontaminací | HSHMP

ONLINE Český slavík 2025 je tady: Hvězdy se předhánějí v extravaganci!

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se

Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě