Logo magazínu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

4/5
Prohlédnout znovu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti. | Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok. | Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená. | Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření. | shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů. | shutterstock.com

Jaké budou Vánoce? Nejdražší v historii a „Češi se v utrácení rozjedou,“ říká ekonom

Přiznání Dády Patrasové a Felixe Slováčka a společná zpověď: Co s námi udělal odchod Aničky (†29)

Zásadní schůzka na Hradě! Babiš vs. Pavel: Kdo s koho? Schyluje se ke střetu

Schůze vlády v demisi: Pošle rozpočet do Sněmovny? Na Fialu naléhá prezident i Babiš

Spisovatel Formánek: Po rozvodu chtěl skončit se životem, vydal se na pouť, kde bojoval o život

Šokující přiznání kapitána nároďáku Součka (30): Dva roky léčby depresí!