Logo magazínu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

3/5
Prohlédnout znovu

Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?

Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti. | Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok. | Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená. | Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření. | shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů. | shutterstock.com

Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“

Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!

Blesk zjišťoval, proč v mnoha velkých obchodech nejsou toalety: Potřebujete na záchod? Máte smůlu!

Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše

Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!

Známá reportérka končí v extralize. Kluby si stěžovaly na její práci, zůstane u fotbalu