Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Použitelnost versus trvanlivost: Kdy můžete potraviny bezpečně jíst a kdy už ne?
Vejce vydrží tři měsíce po uplynutí minimální doby trvanlivosti.
|
Blesk / Zuzana Štíchová
Voda v PET lahvích vám vydrží rok.
|
Profimedia.cz
Čokoláda se šedavým povlakem není zkažená.
|
Profimedia.cz
Majonéza bez konzervačních látek se dá spotřebovat do osmi měsíců od otevření.
|
shutterstock.com
Otevřenou marmeládu spotřebujte do dvou týdnů.
|
shutterstock.com
Jaké budou Vánoce? Nejdražší v historii a „Češi se v utrácení rozjedou,“ říká ekonom
Přiznání Dády Patrasové a Felixe Slováčka a společná zpověď: Co s námi udělal odchod Aničky (†29)
Zásadní schůzka na Hradě! Babiš vs. Pavel: Kdo s koho? Schyluje se ke střetu
Schůze vlády v demisi: Pošle rozpočet do Sněmovny? Na Fialu naléhá prezident i Babiš
Spisovatel Formánek: Po rozvodu chtěl skončit se životem, vydal se na pouť, kde bojoval o život
Šokující přiznání kapitána nároďáku Součka (30): Dva roky léčby depresí!