Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
2
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Filip Turek a jeho luxus: Po incidentu v baru měl oblek a drahé hodinky od krve
Potlučený kuchař Jiří Babica (64): Zmlátili ho na derby! Dvakrát...
Nejmladší poslankyně Smejkalová (21) pro Blesk: Cítí pnutí mezi mladými a starými poslanci?
Drama kolem losa Emila na Šumavě: Dejte mu už pokoj, zlobí se lidé
Majitel cirkusu v Prostějově spadl z vrcholu šapitó! Mrazivá slova matky
Jaderná influencerka Dana Drábová (†64): Co prozradil poslední tweet?