Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

2/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Exministr Jan Kavan (78) se znovu oženil! Vedl resort zahraničí v Zemanově vládě

Helena Vondráčková a její neteř Lucie: Nečekané setkání u Trošky?!

Matka Elišky zastřelené na FF spáchala sebevraždu: K propasti ji přivezl přítel? Den poté se odhlásil z hotelu...

Maláčová o paktu s komunisty: Vzkaz pro pochybovače a foto v Berlíně s novým šéfem SPD

Pavel promluvil o slavnostní večeři: Co řešili u stolu s Trumpem? A chtěli ho »uchlácholit«?

Tragédie u přehrady Olešná: Devítiletou dívenku zavalil strom, vrtulník ji transportoval v kritickém stavu