Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

2/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Střípky z kampaní: »Jedovatá« Maláčová s koláčky, Decroix se zeťákem Fialy, »junák« Babiš a Rakušan na pivě

Prudká reakce Dády na drsná slova Slováčka: Pravda o léčebně! „Felix je starý…“

Matka Ivana utopila Melánii (†5) s Belou (†2): Hasiči běželi s tělíčky v náručí

Táta šesti dětí náhle zemřel a máma Míša zůstala na vše sama: Snažím se, ale síly docházejí

Chorvatský ostrov se vzbouřil: Obyvatelé vyhnali turisty a blokovali lodě

Etzler s Cibulkovou hrají manželský pár 12 let po rozvodu: Přátelé nejsme a nebudeme!