Logo magazínu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

2/4
Prohlédnout znovu

Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...

"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš. | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj... | Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová

Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky

Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil

Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem

Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem