Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
2
/
4
Prohlédnout znovu
Na vlastní kůži! Redaktor Blesku ochutnal červy! Za pár let je prý budeme jíst všichni...
"Grilované saranče mělo chuť slaninového pudingu," říká redaktor Blesku Adam Jaroš.
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Když je hmyz obalený v nějakém těstíčku, jeho konzumace je výrazně snažší...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Červíky se to v misce jen hemžilo...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Fast foood budoucnosti. Pár kobylek napíchnutých na špejli. Už chybí jen hranolky a nápoj...
|
Foto pro Blesk - Zuzana Rybářová
Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí
Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!
Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky
Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil
Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem
Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem