Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
10
/
16
Prohlédnout znovu
Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou
Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?
Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?
Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!
Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!
Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa