Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
8
/
16
Prohlédnout znovu
Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Přišla pořádná zima: Na Šumavě i minus 25 stupňů, v Beskydech 15 cm sněhu. Meteorologové chtějí pomoc
Nemocný Patrik Hezucký se ozval z nemocnice: Slova o víře a šťastném konci!
Tragédie na Mladoboleslavsku: Noční hádka skončila vraždou
Hádka o „rozpočtový Armageddon“ i Turka v Partii. Ministry míní koalice vyřešit v úterý
Ewa Farna kápla božskou: Kam zmizel manžel Chobot? Tajná dohoda
Tragická smrt slavného komentátora Grišina (†47): Šokující detaily