Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
14
/
16
Prohlédnout znovu
Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
ŽIVĚ: Otevřeli obálku s posledními slovy Masaryka! Experti zrychleně zkoumají pravost
Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu
Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!
Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku
Lidské hyeny Vojtovi (†16) ukradli z pomníčku přilbu! Kamarád nabízí desetitisícovou odměnu
Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech