Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
11
/
16
Prohlédnout znovu
Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek
|
Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí
Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!
Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky
Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil
Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem
Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem