Logo magazínu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

11/16
Prohlédnout znovu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa

Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky

Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil

Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem

Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem