Logo magazínu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

2/16
Prohlédnout znovu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa

Eliška (5) ze Zázraku Blesku bojuje se SMA: Vyprchával z ní život! Dojala i nemocnou Konvičkovou

Největší záhada Slavíků vyřešena! Proč nepřišla Gottová?

Plán na zmrazení platů naráží na odpor končící koalice. Proč se vzpírají?

Velké srovnání cen za »totáče« a dnes: Déle vyděláváme jen na chleba!

Meteoroložka Honsová v Hráčích: Česko za 10 let? Klíšťata a alergie po celý rok!

Salák doma bez manželky bojuje: Pohroma a potopa