Logo magazínu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

2/16
Prohlédnout znovu

Blesk testoval maso na gril: Drahý losos je propadák, vepřové vede!

Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
V ugrilovaném steaku je cítit chemie | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový bok porcovaný kořeněný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Na vepřovém boku si po ugrilovaná moc nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křídla gurmán | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí křádla po upeční | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Závitky kuřecí | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Tyhle závitky je podle šéfkuchaře nemožné pořádně propéct | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Losos keta marinovaný | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Po ugrilování: Je losos hořký a příliš si na něm nepochutnáte | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Makrela kuchaná v marinádě | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky se sýrem | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Grilovací tyčinky jsou po upečení moc gumové | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Kuřecí horní a spodní stehna GREEN HERBS bez E | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Vepřový steak Gyros krkovice | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa
Šéfkuchař Daniel Válek | Foto Blesk – Jiří Hadač, Isifa

ŽIVĚ: Otevřeli obálku s posledními slovy Masaryka! Experti zrychleně zkoumají pravost

Soud propustil vraha Vocáska! Unikl trestu smrti, teď míří po 38 letech na svobodu

Moderátorka Eva Decastelo: Návrat k exmanželovi Rendovi!

Konečná, Macinka a Šlachta: Hádka o důchody i stíhačky! A urážky v debatě Blesku

Lidské hyeny Vojtovi (†16) ukradli z pomníčku přilbu! Kamarád nabízí desetitisícovou odměnu

Velký třesk před obnovenou premiérou Plesu upírů: Producent Janeček vyrazil Vojtka! Po 15 letech