Logo magazínu

Blesk po roce otestoval pražské klobásy

4/7
Prohlédnout znovu

Blesk po roce otestoval pražské klobásy

V autorizované laboratoři zjistili, že klobásky jsou správně vyuzené | David Malík, Tomáš Vrbenský
Laborantka ukazuje přístroj, který zkoumá obsah masa v klobásách | David Malík, Tomáš Vrbenský
I za klobásky ve stánku na ulici se musí zaplatit | David Malík, Tomáš Vrbenský
Grilovaná dobrota v mrazivém počasí | David Malík, Tomáš Vrbenský
Při pohledu na klobásky se sbíhaly sliny | David Malík, Tomáš Vrbenský
„Kolik kusů pečiva si dáte?“ ptal se stánkař | David Malík, Tomáš Vrbenský
Redaktorka Blesku si na klobásce pochutnala | David Malík, Tomáš Vrbenský

Hádky o sliby ANO: „Zadluží naše děti,“ tvrdí Decroix. „Nářek zbabělců,“ útočí Babišovi věrní

Zpověď nejlepší kamarádky Zagorové (†76) Vlasty Peterkové: Co se Hance podepsalo na zdraví!

Drama kolem Pirátů. Válka mezi rapperem Raegem a influencerkou Sugar Denny zasáhla nečekaně i je

Češi testují nové značení na silnicích. Elipsy pro motorkáře mají pomoci chránit životy

Jiří (42) vyklízí byty jako z hororu: Našel stařenku mrtvou půl roku! A jsou na půdách poklady?

Netradiční kšeft s fotbalisty: Peníze nároďáku od Ujfalušiho bohaté lásky