Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Fešácký policajt si hraje s malou uprchlicí, jeho fotky dojaly stovky žen. Chtějí si ho vzít!

Autor: shp - 
16. září 2015
21:38

Zprávy o uprchlících z Česka i zbytku Evropy jsou obvykle plné bolesti, smutku a beznaděje. Tahle vás ale zahřeje na srdci. Je totiž o fešáckém dánském policistovi, který si hraje s malou syrskou uprchlicí. Strážce zákona je takový hezoun, že teď dostává nabídky na sňatek od žen z celého světa.

Fotografie, které se do světa dostaly především ze sociální sítě Reddit, zachycují mladého a pohledného policistu, jak si hraje s malou a nesmírně roztomilou holčičkou hru „Hádej, ve které ruce mám prstýnek“.

Davy uprchlíků totiž zemí proudily do Švédska, kde chtěly požádat o azyl. Dálnice byla uzavřena a policista se rozhodl, že dívku na cestě doprovodí. Aby malému dítěti strastiplnou cestu zpříjemnil, začal si s ním hrát. A holčička z něj byla nadšená.

Chtěli dojít do Švédska, takže dálnice byla zavřena. Poté je začaly sbírat autobusy, které je odvážely do oblastí vytyčených pro uprchlíky. Mají možnost požádat o azyl v Dánsku, nebo budou vráceni do Německa,“ vysvětlil moderátor fóra.

Netrvalo dlouhou a snímky policisty se začaly šířit celým internetem. Sexy vzhled policisty nezůstal bez povšimnutí. „Nevím, kdo to je, ale chci si ho vzít,“ napsala na Redditu jedna z uživatelek. A stovky dalších žen podle komentářů také netouží po ničem jiném.

tgbb. ( 17. září 2015 08:36 )

Policajt si hrál s dítětem, proč mu proto vyhrožují sňatkem?

Zobrazit celou diskusi