Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Světu vládnou aplikace: Mobil už spočítá i spermie a zkontroluje čištění zubů

  • Autor: pet - 
    31. 1. 2017
    21:08

    Vývojáři mobilních aplikací se musejí předhánět. Konkurence je velká a nápady musejí být originální. Pokud vás zajímá, zdali máte vyčištěné zuby tak, jak by měly být, jestli je váš partner plodný nebo jestli existuje způsob, jak smazat své hříchy. Dnes tak stačí už jen stáhnout mobilní aplikaci – a problémy jsou vyřešené.

  • 1.Aplikace na plodnost

    Úplnou novinkou na trhu je aplikace YO Sperm Test. Ta mužům v mikroskopickém rozlišení ukáže, jak moc jsou plodní, a zároveň je ušetří trapných chvil u doktora. Po stažení aplikace a následném zaregistrování se uživatel zaplatí 50 dolarů.

    Společnost mu pošle balíček, který obsahuje nádobky, zkapalňující prášek, který reaguje se vzorkem spermatu, plastové kleštičky, testovací skluzavku a držák s mikroskopickým rozlišením. Ten pak nahraje video vašeho vzorku v rozlišení jako z mikroskopu. Podle návodu připravíte své sperma, které následně aplikace skrze držák zaznamená, nahraje a vyhodnotí. Testování tohoto typu nebylo nikdy jednodušší.

    Obdržíte i balíček, který obsahuje „nářadíčko“, jak si změřit svoji plodnost. Obdržíte i balíček, který obsahuje „nářadíčko“, jak si změřit svoji plodnost. | profimedia

     

    Aplikace vám na videu ukáže, kolik máte spermií. Aplikace vám na videu ukáže, kolik máte spermií. | profimedia

     

     

     

  • 2.Aplikace pro odpuštění

    Další novinkou byla aplikace zvaná Confessio. Digitální podoba odpustků, které známe ze středověku. Stačilo si aplikaci nainstalovat, vybrat hřích, kterého jste se dopustili, a Confessio vám vygenerovalo cenu. Pak už jen vzít svou kreditní kartu a zaplatit. Tato aplikace už byla z internetu smazaná.

    Jeptiška vykrádala kostely a pak hrála automaty. Jeptiška vykrádala kostely a pak hrála automaty. | Profimedia.cz

  • 3.Aplikace pro čištění zubů

    Hodně využívanou aplikací je i Oral-B. Lidé si mohou zakoupit jisté prototypy elektrických kartáčků Oral-B, které mají speciální funkci připojení k wifi. Aplikace se připojí ke kartáčku a na displeji telefonu se vám ukážou vaše ústa.

    Zaznamenává se doba čištění, kde jste čištění vynechali anebo kde čištění lépe zopakovat. Výsledky vaší ústní hygieny se do aplikace ukládají. Sesbíraných dat pak můžete využít při své návštěvě zubaře, kterému aplikaci a výsledky ukážete.

    Oral-B přináší revoluci v čištění zubů. Sledujte vše v aplikaci svého mobilního telefonu. Oral-B přináší revoluci v čištění zubů. Sledujte vše v aplikaci svého mobilního telefonu. | Oral-B

    Aplikace zaznamená, jak si správně čistíte zuby. Aplikace zaznamená, jak si správně čistíte zuby. | Oral-B

     

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi