Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za šest lekcí matiky jedno číslo sexu. Petra z VŠ: Peníze nemám, dám sebe

Autor: tmp - 
20. ledna 2016
20:20

Zkouškové na vysokých školách je v plném proudu. Svérázný způsob placení za doučování z matematiky zkouší studentka Petra H. – alespoň podle inzerátu, který se objevil na internetu. Studentka pražské Vysoké školy ekonomické nabízí za 6 hodin doučování sama sebe.

Mladá studentka Petra H. nabízí za doučování sex na své koleji. „Nemám bohužel moc peněz, proto jsem ochotná za šest hodinových lekcí zaplatit jedním sexem,“ stojí v inzerátu. Nabídka je otevřená mužům i ženám: „Je mi jedno, zda s holkou nebo klukem – kdo mne bude učit.“

Petra podle inzerce navštěvuje Vysokou školu ekonomickou v Praze, kde je matematika povinný předmět na všech fakultách. Ale potenciální doučující se prý nemusí bát, že půjde o něco složitého. „Jde spíše o základní věci, ale mám v tom chaos,“ zmínil Petřin inzerát.

Dívka inzerát po dotazu Blesku smazala

Blesk.cz se pokusil studentku kontaktovat a ověřit si, zda svoji nabídku myslela vážně. A jestli ji náhodou nenapsal jejím jménem někdo jiný. Petra, která na sebe nechala jen e-mail, ale na naše dotazy nijak nereagovala. Web provozuje slovenská firma Meetnlearn. „Děkujeme za upozornění, vidíme, že daný inzerát uživatel v mezičase smazal. Inzeráty na pravidelné bázi kontrolujeme,“ řekl Blesk.cz zástupce firmy Juraj Svinčák. Prý se takový inzerát na webu občas objeví.

Případy českých studentek, které si vylepšují konto nabídkami placeného sexu, se objevily už v minulosti. Nabízet na webu sex za doučování je však raritou.

salto ( 21. ledna 2016 08:24 )

Když chlap poseče zahradu (protože má sílu) za odměnu, tak se nic neděje. Když ženská využije svoje přednosti (notabene aby se vzdělávala) tak jsou z toho někteří hin. Zkrátka jí to narostlo a byla by hloupá, kdyby toho nevyužila. Pořád je to morálnější, než to co předvádějí některé zlatokopky

byvalyvoliccssd4 ( 21. ledna 2016 07:21 )

Měl jsi požadovat platbu předem nebo alespoň zálohu (vykouřit).

asijo ( 21. ledna 2016 05:06 )

To by se ji líbilo,mít zdarma sex a ještě k tomu zdarma šest hodin lekcí matiky.

rumungro ( 21. ledna 2016 02:40 )

Po pěti hodinách mi řekla:"Víc nechoď,už tomu rozumím."

byvalyvoliccssd4 ( 20. ledna 2016 22:27 )

Studuje ekonomiku a jedná ekonomicky. Ostatní nabízí sex za peníze nebo za manželství, tato za doučování. Jiní za doučování platí penězi. Prostě mezičlánek.

Zobrazit celou diskusi