Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka má fobii z randění: Zjistila, že chodila s vrahem a spala pár metrů od mrtvoly

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: štš - 
11. června 2015
15:07

Francina Ncobe (30) nebyla už pět let na rande, protože z nich má panickou hrůzu. V roce 2010 totiž zjistila, že chodila s vrahem! Několikrát dokonce nocovala jen pár metrů od kufru, v němž bylo nacpané tělo dívky, kterou zabil. Dívky, s níž chodil před Francinou…

Když se rodačka z Jihoafrické republiky, která však žije v Londýně, s Clintonem Baileym (36) seznámila, představil se jí jako zámožný producent stanice BBC. Ve skutečnosti byl však obyčejným „ajťákem“, který si přivydělával krádežemi.

Odulý chlapík ji sice nijak zvlášť nepřitahoval, přesto s ním v roce 2009 byla několikrát na rande. A občas také přespala v jeho bytečku. V září se však rozešli a ona ho pustila z hlavy. Vzpomněla si na něj až ve chvíli, kdy u ní v prosinci zazvonila policie.

Řekli mi, že zabil svou předchozí přítelkyni a její tělo schovával doma v kufru. Bylo mi strašně. Vždyť jsem u něj nocovala, několikrát jsme popíjeli víno jen pár metrů od toho zavazadla. Když jsem si to uvědomila, chtělo se mi zvracet, v tom kufru jsem přece mohla být já,“ líčí Francina.

Bailey vyfasoval za vraždu Leahy Questin – kterou zardousil jen proto, aby ji okradl v přepočtu o 78 tisíc korun – 30 let natvrdo. To však Francinu nijak neuklidnilo. „Doteď se v noci budím a mám fobii z mužů a ze schůzek s nimi. Nedokážu absolvovat ani on-line rande. Nikomu nevěřím,“ popisuje.

treskoplesky ( 11. června 2015 15:48 )

Dívka je z Duchcova? Nebo beženkyně?

Zobrazit celou diskusi