Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Novorozenou holčičku nechala matka v lese: Málem ji zaživa sežrali mravenci! (Foto 18+)

Autor: shp - 
4. června 2015
13:31

Z pohledu na malou a nebohou holčičku, kterou zanechala krkavčí matka v lese poblíž ruského Čeljabinsku, tuhne krev v žilách. Bezbranné dítě bylo vydáno napospas mravencům, kteří ho málem sežrali zaživa.

Křičela, co jí její malé plíce stačily, ale nemohla se bránit. Bezbranná ležela v lesích a čekala na svůj krutý osud. Teprve třídenní holčičku naštěstí našel kolemjdoucí uprostřed lesa.

Při pohledu na ni nebylo o čem pochybovat. Její krkavčí matka ji zanechala svému krutému osudu. Dívenka ke svému tělu měla stále připevněný kus pupeční šňůry. Její tělo bylo celé zarudlé.

Zaživa ji totiž požíralo hejno mravenců, kterému se nemohla ubránit. Nohy měla okousané, ruce také, a mravenci dokonce zaútočili i na její oči. Kolemjdoucí, který se o ni postaral, jí tak zachránil život.

Osoba, která našla plačící holčičku, ukázala, že dívka ležela na hromadě listů. Byla celá pokrytá mravenci. Bylo jasné, že nikdo není v dohledu, takže ta osoba dítě sebrala a zavolala policii,“ prohlásil policejní mluvčí.

Strážci zákona z Východu nyní pátrají po krkavčí matce, která má nelidský osud dívky na svědomí. Holčička je vážně pokousaná a v očích má infekci. Díky dobrodinci, který ji v lese zachránil, však přežije.

Pozor, galerie obsahuje drsné záběry týrání. Od 18 let!

tgbg ( 4. června 2015 19:22 )

No jo, zase rusáci. Jako by jim nestačilo, kolik lidí zmasakrovali na Ukrajině.

news ( 4. června 2015 14:13 )

Největší skurven---hovada světa těm se nikdo v prasečárnách a vraždění nevyrovná vymazat z mapy světa.....

janina7777 ( 4. června 2015 14:12 )

když jí nechtěla měla jít na potrat...

news ( 4. června 2015 14:11 )

Co by jste čekali od dementního státu Jako je Rusko,Ukrajina ,a Čeljabinsko skurven--hovada....

Zobrazit celou diskusi