Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První rande jako z hororu: S teenagery se zřítila horská dráha

Autor: simao - 
4. června 2015
05:30

Čtyři kriticky zranění, taková je bilance tragické nehody horské dráhy v Anglii. Mezi těmi, co byli vrtulníkem transportováni do nemocnice, přitom je i dvojice teenagerů Joe (18) a Leah (17), kteří byli na své vůbec první schůzce.

K nehodě na horské dráze došlo v zábavním parku Alton Towers na jihu hrabství Yorkshire. Čtyři lidé museli být letecky transportováni do nemocnice. Podle Daily Mailu mezi nimi byli i Joe Pugh a Leah Washington, kteří vyrazili na rande. 

Jenže tahle první schůzka se změnila v horor. "Bylo to tak trochu jejich první oficiální rande. Minulý týden se dali dohromady a chtěli spolu dělat něco zábavného," potvrdila Daily Mailu 18letá Alice Holmes, která se s Joem zná z baru, kde společně pracují.

Šla prý do kina, pak se ale dozvěděla o nehodě v Alton Towers. Joeovi okamžitě psala, jenže zpráva se dlouho nezobrazovala jako přečtená. A v tu chvíli dostala strach, že je skutečně mezi vážně zraněnými. "Vím, že jeho máma a táta se vydali do nemocnice. Opravdu doufám, že bude v pořádku," dodala barmanka. 

K nehodě na horské dráze došlo poté, co několik vozíků vykolejilo. Příčinu vyšetřuje anglická policie.

Zobrazit celou diskusi