Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Když otevřela dveře, bouchlo jí auto: Rána jako z děla a hořící řidička

Autor: ČTK, dce - 
22. dubna 2015
17:29

Neskutečná událost se odehrála ve středu dopoledne v Horních Měcholupech. Když chtěla žena asijského původu nastoupit do vozu a otevřela dveře, auto vybuchlo a vážně ji zranilo. Kdo za útokem jak z filmu stojí?

Výbuch způsobila bomba ve voze. Jak byla aktivována, policie zatím neví. Při explozi byla ale vážně zraněna čtyřicetiletá žena. Uvedli to mluvčí pražské policie Jan Daněk a mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová.

„Naše posádky na místě ošetřily asi čtyřicetiletou ženu, která při výbuchu utrpěla vážná zranění včetně rozsáhlých popálenin,“ uvedla Ernestová. Záchranáři podle ní ženu napojili na umělou plicní ventilaci a ve stavu umělého spánku ji převezli do vinohradské nemocnice.

Na místě byli celý den kriminalisté i pyrotechnik a Milánská ulice, kde auto vybuchlo, je v současné době pro veškerou dopravu uzavřena. 

Auto explodovalo v okamžiku, kdy stálo na parkovišti. Zda zraněná Asiatka byla jeho majitelkou a případně právě nastoupila do vozu, policie zatím neví. Důvodem uzavření Milánské ulice bylo podle Daňka to, že kousky auta byly rozmetány do širokého okolí.

"Byla to rána jako z děla, lekla jsem se," řekla Krimi zprávám FTV Prima svědkyně. "Zatřásly se okna," dodal svědek a popsal dramatické okamžiky: "Ležela na zemi, hořela, blbě komunikovala, od krve byla celá." Podle Primy šlo o ženu vietnamské národnosti. Auto bylo patrně jejího manžela, který se dle svědků večer před tím s někým před domem hlasitě hádal.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

fotrpjotr ( 23. dubna 2015 01:51 )

Ožrala Havel nám donesl pseudodemokracii,tak se nedivte.Bezdomovci,nezaměstnaní,vrazi,sebevrazi,korupce,zlodějna to ve je výsledek.A to nás ještě zaprodal válečným agresorům USA.

vrahrychtar ( 22. dubna 2015 20:06 )

zase ten lobista Janousek....ma spadeno na vsechny rakosniky..

hofihofi ( 22. dubna 2015 20:03 )

KONKURENCE

evanakis ( 22. dubna 2015 18:40 )

 NO HLAVNĚ, ABY RÁKOSNICE ZAPLATILA TU LÉČBU, KDYŽ SE JEJICH KONOPÍM ŽIVÍ CELEJ VIETNAM !

Zobrazit celou diskusi