Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dojemné setkání matky s dcerou: 49 let si myslela, že dítě zemřelo po porodu

Dojemné setkání matky s dcerou po 49 letech
Dojemné setkání matky s dcerou po 49 letech  (Autor: Reprofoto KTVI)
Autor: simao - 
13. dubna 2015
05:29

Před 49 lety se jí narodilo dítě. Jenže jí řekli, že holčička zemřela. Nebylo to tak. Její dceru adoptovala jiná rodina, která ji vychovala. Nyní se však se svou biologickou matkou dcera setkala. A bylo to veskrze dojemné shledání.

Až neuvěřitelný příběh se odehrál v americkém státu Missouri. Zella Jackson Price (76) a Melanie Diane Gilmore (49) si padly do náručí, nechyběly slzy a dlouhé objímání. Jde přitom skutečně o matku s dcerou, podstoupily i test DNA, uvedl Daily Mail.

Není přitom stále jasné, k čemu přesně v nemocnici došlo. Verdikt však byl pro matku Zellu zdrcující. Její holčička zemřela jen několik hodin po porodu. Jenže po desítkách let se podařilo zjistit, že to tak není. A dítě bylo předáno k adopci.

Příčinu pochybení by mělo odhalit nadcházející vyšetřování mj. i v oné nemocnici Homera G. Phillise. Matka prý dostala jen velmi vágní informace. „Stále mám mnoho otázek,“ řekla Daily Mailu matka.

Některé odpovědi však již vypluly na povrch. Třeba to, že malá Melanie strávila dlouhých šest měsíců v inkubátoru, než byla dána k adopci. „Skončila v rodině s takovým množstvím lásky. Starali se o ni tak hodně,“ říká však nyní matka, která se řídí heslem lepší pozdě, než-li později.

Dát dohromady matku se ztracenou dcerou se přitom podařilo dětem Melanie. Má celkem čtyři a podařilo se jim vypátrat jméno biologické matky. Před několika týdny jedno z dětí kontaktovalo nyní již důchodkyni Zellu. A události nabraly zcela nečekaný spád. Obě ženy teď doufají, že jde pro ně o zcela nový start. Druhou šanci.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi