Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Syna a ženu generála zastřelili před jeho očima! Rodinný výlet do Tunisu skončil krvavou tragédií

Autor: shp - 
19. března 2015
18:13

Měla to být uvolněná rodinná dovolená, při které si všichni odpočinou. Výlet do Tunisu se ale pro kolumbijského generála José Artura Camela změnil v hotové peklo, když se svými milovanými zamířil do muzea Bárdá. Teroristé mu před jeho zraky postříleli manželku i syna...

Camelo zamířil na dovolenou do Itálie, odkud se společně vydali lodí do Tuniska. Jejich loď zakotvila u jeho břehů v úterý. O den později se společně rozhodli, že se vydají do muzea. Bohužel.

Když si generál a jeho blízcí prohlíželi jeho krásy, zaútočili na ně ozbrojení islamisté. Stříleli kolem sebe na všechny strany hlava nehlava. Chtěli zabít co nejvíc lidí. Zasáhli generálovu manželku i jednoho syna.

Javier Camelo (†28), student s kolumbijským i australským občanstvím, i jeho matka Miriam Martinez Camelo padli na zem mrtví. Generál nemohl pro jejich záchranu nic udělat. Jejich životy vyhasly před jeho očima.

Generál útok přežil. Zdrcený ze smrti těch nejmilovanějších. Stejně tak i jeho druhý syn, který byl s rodinou na výletu také. Hrůzu nahánějící vzpomínkou tak je jejich poslední foto na Javierově Facebooku.

Zastřelený student je na něm zachycen s matkou i otcem. Foto vzniklo ještě v Itálii při návštěvě městečka Palermo. Rodina teď už nikdy nebude kompletní. Při útoku zahynulo 20 zahraničních turistů. Dva radikálové byli zabiti, další tři pláchli.

inkanela ( 19. března 2015 23:57 )

 ja taky . Kuba.

porosenko ( 19. března 2015 20:42 )

A měli platné zbrojní průkazy?Co na to jejich obvodní lékař?

tgbg ( 19. března 2015 20:04 )

Putler má dlouhé prsty. Dlouhé. Podpora teroristů Ruskem je víc než zřejmá.

andorea ( 19. března 2015 18:33 )

 Ta bezmoc musí být strašná ...

Zobrazit celou diskusi