Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Plačící batole se v Praze válelo na zemi! Jeho matka byla opilá, že nemohla mluvit

Batole se válelo na zemi, jeho matka byla namol! (ilustrační foto)
 (Autor: Profimedia.cz)
Autor: rvs - 
1. března 2015
17:03

Otřesný případ! Plačící holčička (8 měsíců) ležela několik metrů od kočárku. Byla špinavá a zanedbaná. Její matka (34) byla opilá tak, že nemohla ani mluvit.

Krkavčí matka! Žena dala přednost lahvi vodky před svým dítětem. „Dítě při příjezdu policistů leželo na břiše, plakalo a bylo celé špinavé. Mělo špinavé oblečení, ruce a tvář,“ popsal policejní mluvčí Jan Daněk případ, který se stal o víkendu v pražských Vysočanech.

Asi 200 metrů od dítěte našli policisté v sobotu odpoledne na zemi namol opilou matku dítěte. „Žena nedokázala komunikovat, udržet přímý směr chůze, nedokázala ani dýchnout do měřicího přístroje,“ uvedl mluvčí.

Dítě se zřejmě odplazilo po břiše asi 15 metrů od kočárku. Jako zázrakem nebylo nijak zraněné. Policisté ho zabalili do izotermické fólie a přivolaná záchranka miminko odvezla do nemocnice.

Žena byla natolik opilá, že nemohla ani komunikovat. Nedokázala ani nadýchat do měřicího přístroje alkoholu. Matka skončila na záchytce, dítě zůstává na pozorování v nemocnici a zřejmě bude matce odebráno.

Podle dokladů policie zjistila, že je na krkavčí matku již vydán souhlas se zadržením pro podezření ze spáchání trestného činu zanedbání povinné výživy. Žena uvedla, že má mnoho problémů, vypila prý jen malou láhev vodky, víc říct nechtěla. Dopoledne byla propuštěna.

kopo9 ( 3. března 2015 00:36 )

 djaba: jako, jste psychický v pořádku? To dítě má osm mesicu. Vzdyť je to nebohé miminko!!! Které jeho matka nechala samotného v kočárku a ještě byla opilá!!! Vždyť to si žadne (JESTE K TOMU MIMINKO!!) díte nezaslouzi! Mám teď doma malého 3 měsíčního bratřícka a neumím si představit že by takhle dopadl!!!!!! Ta strašná představa mě strašně tíži když si představim že Maruška teď kvůli její odporné matce někde pláče na ubytovně (TŘEBA HLADEM!!!) dneska socialka odebere dítě kvůli kázde pitomosti A TED TO DITE VRATI??!

zauber ( 2. března 2015 08:29 )

Pokud je náhodou snímek autentický /o čemž pochybuji/, tak ho sem dali jen proto, že je tam bílé dítě. Cikáně by tady vystavit nesměli kvůli rasismu.

djaba ( 1. března 2015 19:39 )

Aspoň má spratek školení ,že život je i poležení na zemi .

churchanny ( 1. března 2015 19:04 )

A redaktor byla tak opilý, že nemohl psát...

lunatic ( 1. března 2015 18:34 )

Lze to chápat i jako důsledek vyplácení porodného ,namísto toho,aby byl porod zpoplatněn,protože těhotenství není nemoc,aby se na něj vztahovalo nemocenské pojištění ...

Zobrazit celou diskusi