Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Princ Charles muslimům: Pokud tu chcete žít, musíte nás respektovat!

Autor: zr - 
8. února 2015
20:38

Princ Charles brání britské křesťanské hledisko": vzkázal muslimům, že pokud chtějí žít v Británii, pak ji musí respektovat. S těmito slovy zahájil svou cestu po Blízkém východu.

I Princ Charles se zapojil do politických a náboženských bouří. Kritizoval radikalizaci mladých Britů ovlivněných Islamisty a řekl, že by měli projevit více úcty k hodnotám, kterých si Británie cení.

Při začátku své cesty po Blízkém Východu prohlásil: „Lidé, kteří k nám přicházejí nebo se tu i narodili nebo sem jdou do škol, by měli ctít naše hodnoty." Tím dal jasně najevo, že mu nezáleží na kritikách, které tvrdí, že by se neměl vměšovat do politiky. Již dříve se spekulovalo, jakým by byl Charles králem. Po těchto jeho výrocích se všichni přiklánějí ke „králi aktivistovi", který bude dál bránit víru.

Princ Charles si je vědom, že se s následky svých slov bude potýkat hned záhy. Na své cestě se má setkat s mnoha představiteli zemí, kterým by jeho tvrzení nemusela být po chuti.

 

 

yokky ( 9. února 2015 02:53 )

no zaspal dobu,,a dost dlouho,,,to jsou ti ,kam vitr tam plast

datelobecny ( 8. února 2015 22:39 )

Už plánují další v židovské čtvrti v Londýně. Starosta části Londýna, kde je židovská čtvrť žádal nedávno premiéra o policejní ochranu některých budov.

hejhej ( 8. února 2015 22:29 )

Aspoň něco proti fanatickým muslimům. U nás politici strkají hlavy do písku, ve Strakonicích se staví mešita a místostarostka si libuje, jak se tam budou muslimové rozmnožovat, že jim přibude obyvatelstvo.

vlasticka ( 8. února 2015 21:48 )

Taky mám pocit.

sars ( 8. února 2015 21:28 )

 No jo anglani, plný huby keců, skutek žádný, ty by prodali celou Evropu, jen aby jim nevystydl čajíček . V minulosti už ukázali jak se to má dělat.

Zobrazit celou diskusi