Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Američanky zadrženy v Kambodži: Fotily se nahé v posvátném chrámu

Angkor Vat
Angkor Vat  (Autor: wikipedie.cz)
Autor: ČTK, zrk - 
8. února 2015
09:11

Poprask v chrámu Angkor Vat . Tentokrát se v něm dvě americké sestry fotily nahé! Je to už druhý podobný incident za poslední týdny.

Podle úřadu Apsara spravujícího kambodžské památky byly dvaadvacetiletá Lindsey Adamsová a její o dva roky mladší sestra Leslie přistiženy ve chvíli, kdy se nahé fotily uvnitř jednoho z chrámů Angkoru. Obě turistky připustily, že opravdu udělaly chybu,“ uvedl úřad v prohlášení.

Minulý víkend byly z Kambodže deportováni tři francouzští turisté, kteří se přiznali, že se také navzájem fotili nazí v jednom z chrámů rozlehlého komplexu.

Podobné činy jsou v Kambodži vnímány jako značně urážlivé, protože Angkor je považován za posvátnou půdu.Možná nevěděly, že Angkor je svaté místo. Ale jejich nevhodné aktivity narušují posvátnost tohoto místa,“ řekla AFP mluvčí úřadu Apsara.

Policie nyní Američanky vyslýchá. Podle dostupných informací si spustily kalhoty a v chrámu si fotily svá nahá pozadí. Zatím není jasné, jaké tresty jim v případě odsouzení mohou hrozit.

Tři deportovaní Francouzi dostali šest měsíců vězení podmíněně za dvojí obvinění – z odhalování na veřejnosti a z pořizování pornografie. Na následující čtyři roky mají vstup do Kambodže zakázán.

univerzalnizena ( 8. února 2015 14:23 )

měli by je vymyskovat ty c ur v y

zkzkz ( 8. února 2015 13:44 )

zkzkz ( 8. února 2015 13:44 )

sores ( 8. února 2015 12:38 )

Co je to za hnusný zvyk v 21 století vystavovat nahotu na odiv. Svět se už úplně zbláznil! Zbytečně se neříká, méně je více a kde je nějaký prostor pro fantazii? Hnusná doba, zabíjení, sex, zlodějna atd. Jasně že to bylo vždy, ale rozhodně ne v takovém měřítku.

gabreta ( 8. února 2015 11:04 )

No vida, jak se Amíci smaží dohnat Rusko. Už mají taky svoje "Pussy Riot". Akorát to zkouší radši v cizině, protože doma by je "DEMOKRATI" ukamenovali jak salámisti!!

Zobrazit celou diskusi