Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dodávku plnou pejsků srazil na přejezdu vlak: Tlačil ji před sebou 250 metrů!

Autor: shp - 
7. února 2015
16:51

Děsivá nehoda na vlakové trati se odehrála v jihočeské Kaplici. Na přejezdu tam narazil vlak do projíždějící dodávky, která byla kromě lidské posádky plná pejsků. Po kolejích ji pak tlačil čtvrt kilometru! Spolujezdec i pejsci doplatili na to, že řidička ignorovala výstražná světla.

Nákladní vlak narazil na přejezdu do dodávky Nissan za ohlušující rány. Hasiči museli italskou řidičku (34) s těžkým poraněním hlavy a spolujezdce (36) v kritickém stavu z trosek vystříhat.

Zranění zahraniční posádky vozu jsou vážná. Šestatřicetiletý muž při střetu utrpěl těžká mnohočetná poranění a došlo u něj k selhání životních funkcí. Vrtulníkem musel být transportován do nemocnice, kde lékaři bojují o jeho život.

V autě bylo i několik psů plemene Jack Russell teriér. Jeden nepřežil. Ostatní odvezla odchytová služba,“ řekl policejní mluvčí Milan Bajcura.

kathris ( 9. února 2015 20:26 )

Nebyli to žádní překupníci a ani množitelé, ale chovatelé. Jeli si do ČR pro štěně. Štěně a ještě jeden pes nepřežili, dva se hledají a tři jsou v útulku.

miap ( 8. února 2015 00:34 )

miap ( 8. února 2015 00:33 )

miap ( 8. února 2015 00:33 )

bandour - dekuji Vam za pomoc pri zachrane a za skoro jediny soucitny koment zde. Spousta lidi, co se zde predvadeji, by na Vasem miste jen zirala na tu hruzu

vemari ( 8. února 2015 00:27 )

 Ahoj kdy ja jsem nikdy nebyla zadna pejskarka ale kdysi jsme poridili pejska nasemu synovi strasne po něm toužil ,ja jsem trosku byla proti protoze můj názor byl nikdy psa do bytu nebo do baráku ani na zahradu.proste se ale stalo a psa jsme koupili syn byl nadšený cela rodina byla nadšena jen ne ja!!!zacatky strašný nez jsme vychytali ze s nim musíme jít ven každých půlhodiny ja jsem se proklinala ze jsem k tomu svolila a pak najednou přicházel čas pejsek si přišel pro pohlazeni potom občas pochovat a proste si mne koupil ,po par měsících bych ho za nic nevymenila krásný pocit přijít z prace a on vás očekává s tou svoji psi věrnosti .je to nás největší přítel rodiny kdyz přijdou naši dospělé deti domu tak se vždy od srdce zasmejem nestacime si říct poradně ahoj a pes uz na nich lezi a mazli se s nimi a úplne jim vyčítá kde tak dlouho byli.je to opravdu nejlepší přítel člověka a myslim ze ze mne udělal i lepšího člověka .ale jedno se vždy muselo dodržovat vždy jsme vsude po svém psovi uklizeli jak na zahradě tak i mimo zahradu.odsuzuji pejskare kteří vyvenci psa a nechají to tam .to nejsou opravdu lide kteří maji sve psy radi a hlavne si neváží si svého okolí .

Zobrazit celou diskusi