Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Byl tichý a zakřiknutý. Tak popsali sousedé pedofila, u kterého našli 30 tisíc kusů dětského porna

Dušan byl za své pedofilní činy odsouzen na 10 let.
 (Autor: Policie West Yorkshire)
Autor: Pavel Ryšlink, shp - 
30. ledna 2015
05:15

Údiv a překvapení. Takové byly včera reakce obyvatel Bělkovic–Lašťan na Olomoucku na informaci, že jejich spoluobčan a syn místní učitelky Dušan J. (25) byl v Anglii uvězněn jako nebezpečný pedofil. V jeho počítači bylo nalezeno přes 30 tisíc kusů dětského porna, on sám se doznal k zneužití osmiletého chlapce v Česku.

Tady se nijak neprojevoval. Byl spíš takový tichý, zakřiknutý. Vůbec se o něm vlastně nevědělo,“ shodovali se lašťanští občané.

Byl to hodnej kluk. Že by měl být pedofil? To je hrozné. To by do něj nikdo neřekl. I když děcka měl asi rád, chodil tady na brigádu do školní družiny. Ona jeho maminka učí na zdejší škole,“ prozradila jedna z místních žen.

V místní základní škole, kde Dušanova matka učí, se odmítli k případu vyjádřit. Pracovnice v kanceláři vztekle zavěsila telefon a ředitel Lubomír Sklenář se snažil přibouchnout dveře školy Blesk.cz před nosem.

Nic nebudeme sdělovat, nijak to nebudeme komentovat,“ řekl po důrazném upozornění, že by se jako ředitel základní školy měl umět k návštěvě chovat.

Podle vedení obce nebyly nikdy v minulosti s Dušanem J. problémy. „Nevím o tom, že by měl nějaké oplétačky se zákonem nebo něco takového. Spíš se o něm moc nevědělo,“ konstatoval místostarosta Josef Zoula.

Dušan J. byl v anglickém West Yorkshiru odsouzen za zneužití osmiletého chlapce v Česku, držení dětské pornografie a další pedofilní přečiny. Ve Velké Británii pracoval jako au pair, do domoviny se vracel zneužívat nebohé dítě.

jir.ass ( 22. února 2015 14:42 )

Jasně a každý prase co to dělá s malejma holkama je heterák, jako ty. Upálit všechny heteráky. Ty seš jednoduchej, že ti rovno není.

univerzalnizena ( 30. ledna 2015 13:21 )

llan ( 30. ledna 2015 10:45 )

„Nic nebudeme sdělovat, nijak to nebudeme komentovat,“ řekl po důrazném upozornění, že by se jako ředitel základní školy měl umět k návštěvě chovat. LOL. Když Zeman mluvil o novinářích jako o fekáliích, nejspíš tím myslel podobný opičí potraty, který si myslej, že se před nima každej posadí na ***.

ivoadler ( 30. ledna 2015 09:47 )

Sprostota Blesku je zarážející. "Syn vaší zaměstnankyně je pedofil, co nám k tomu můžete říci?" Nic. Kopnout do řiti.

petrkramnypresident ( 30. ledna 2015 09:01 )

Hm spíš to bude tak, že Britové (nebo spíš negří přisluhovači z Pákistánu, co se do UK nastěhovali) akorát našli nějaké pornáče a zneužívání si vymysleli. Zneužití klidně může znamenat, že si ty kluky jen fotil, aniž by s nimi cokoli dělal.

Zobrazit celou diskusi