Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

ISIS sdílela odporné fotografie: Usekli muži ruku za krádež, jiného ukřižovali

Autor: dce - 
20. prosince 2014
19:17

Teroristé Islámského státu znovu pobouřili západní svět - tentokrát zveřejnili odporné snímky, jak muži sekají ruku kvůli krádeži. Jiného ukřižovali, další zbičovali, protože pili víno. Na celou akci se přišly podívat desítky, možná i stovky mužů!

V syrském městě Al-Bab se nedávno odehrálo několik neskutečných věcí, jako v podivném divadle. Davy lidí se tísní na náměstí a sledují odporné scény, které se odehrávají přímo před jejich očima. Muži, který byl uznán viným ze zločinu krádeže, byla useknuta ruka přímo uprostřed ulice!

Fotografie ukazují muže se zavázanýma očima, jak ho přivádí k "popravčímu". Na stolku poblíž jsou lékařské prostředky a bandáže. Další snímky už ukazují mužovu useknoutou ruku, jak ji jeden z mužů pečlivě obvazuje.

Tyto snímky se objevily jen pár hodit po té, co ISIS ukřižovala v ulicích města Aleppo muže, který se měl dopustit vyzvědačství. Údajně se přiznal, že poblíž důležitých budov ukrýval sledovací zařízení. 

A jako by to nestačilo - minulý týden byli v iráckému Kurkuku zbičováni tři muži. A co provedli? Pili víno.

abyss ( 21. prosince 2014 15:54 )

Celkem decentní fotky...... Myslíte si, že jsem necitelná? Ne nejsem. Jen jsem si jednou omylem otevřela video, kde bylo ukázáno jak to dělají skutečně. Chytili na ulici, tedy spíš prašné cestě muže, co ukradl cosi malého k jídlu, byli na něho tři a usekli mu obě ruce v zápěstí a obě nohy v kotníkách tek rychle, že než jsem se vzpamatovala s tím, že na tohle se skutečně nechci dívat, bylo po všem a oni toho muže nechali ležet v prachu cesty a odcházeli....

efkou ( 21. prosince 2014 15:05 )

A tydle hovada sou podporováni kým? USA...

zidoniusek ( 21. prosince 2014 10:21 )

a nad milion takéé!!!!

zidoniusek ( 21. prosince 2014 10:20 )

ukázka typického modráka.Kdo rozkradl tento stát,byli to jenom socani?

kozrz ( 21. prosince 2014 10:20 )

Dobře dělají, kradl si, tak useknout pazouru. Né jak v čechistánu do 5 tisíc pouhý přestupek.

Zobrazit celou diskusi